Köp och säljvillkor

Öregrundsbiografen Ek För (org.nr 769606-1907) följer Svensk lag. Privatkonsumenter lyder under Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

Priser
Alla priser anges inklusive moms.

Orderbekräftelse
Vid genomförd beställning skickas en orderbekräftelse till den registrerade e-postadressen.
Orderbekräftelsen är en bekräftelse från oss att vi mottagit en order från er, om något inte skulle stämma i adressen, namn eller produkterna så ber vi er kontakta oss så fort som möjligt. Biljetter köpta i vår biljettkassa på oregrundsbio.se skickas via e-post och kan laddas ner från Mina Sidor.

Betalningsalternativ
Vi erbjuder betalning via kort i vår webbshop. I biljettkassan på biografen erbjuder vi betalning med kort eller kontant.

Ångerrätt
Det går bra att återlösa dina biljetter i kassan fram till 15 minuter innan filmstart. Där kan du också få hjälp att boka om en redan betald föreställning.

Då distansköplagen inte gäller för kulturevenemang är det inte möjligt att göra återköp på distans, utan endast i kassorna på biografen innan filmstart.

Reklamation
Reklamation sker skriftligt till biografen. Uppge dag och tid för den föreställning som reklamationen avser. Beskriv även de missförhållanden som skett under föreställningen.